Kettenbach Silginat - jo 15 vuotta tarkkaa jäljentämistä
Silginat. A-silikoni primäärijäljennöksiin

SILGINAT® ON VAKUUTTANUT KÄYTTÄJÄT JO 15 VUODEN AJAN


Jokaisessa hammaslääkärivastaanotossa otetaan jatkuvasti primäärijäljennöksiä. Sopiva materiaali kannattaa siis valita huolellisesti, sillä vaatimukset ovat moninaiset: Ideaalitapauksessa se on mahdollisimman nopea ja helppo käyttää ja samalla kustannustehokkas, korkealaatuinen ja tarkka. Kettenbach Dentalin Silginat® on jo 15 vuoden ajan tarjonnut klassisena A-silikonina kaiken tämän, ja sen suosio on kasvanut myös kansainvälisesti.

Vaikuttavan yksinkertainen ja tarkka

Silginat® on keskiviskoosinen, elastomeerinen A-silikoni, joka on kehitetty erityisesti "alginaattijäljennöksiin" (kuten anatomisiin ja vastakkaisten leukojen jäljennöksiin). Korkea tarkkuus, pitkäaikainen varastointistabiilisuus ja mahdollisuus toistuvaan valamiseen tekevät jäljennöksistä entistäkin tehokkaampia. Puhdas, yksinkertainen ja luotettava annostelu 5:1 jumbopatruunalla ja sen käyttö automaattisissa annostelijoissa takaa standardoidut ja hygieeniset prosessit primäärijäljennöksissä.

Alginaatin kaltainen koostumus ja alhainen repäisylujuus tekevät Silginat®:stä täydellisen kaikkien jäljennösten ottamiseen, kuten vastakkaisten hampaiden, väliaikaisten kruunujen ja siltojen tai anatomisten mallien valmistamiseen. Materiaali on tiksotrooppista mutta silti juoksevaa, mittasuhteiltaan vakaata ja erittäin kimmoisaa, ja se on myös skannattavissa. Nykyaikainen koostumus jokapäiväisiin tarpeisiin.

Kansainvälisesti arvostettu

Yhdysvaltalaisen The Dental Advisor -lehden asiantuntijat testaavat hammashoitotuotteita ja niiden ominaisuuksia ja arvioivat niitä useissa eri luokissa. Tänä vuonna Silginat® sai TOP Award Winner 2023 -palkinnon kategoriassa "Top Alginate Alternative".

Yhdysvaltalainen "Dental Product Shopper" -arvostelujulkaisu antaa kokeneiden hammaslääkäreiden säännöllisesti testata vakiintuneita ja uusia hammaslääketieteellisiä tuotteita niiden kliinisen soveltuvuuden kannalta. Hiljattain Kettenbach Dentalin Silginat® tutkittiin ja todettiin vakuuttavaksi: Käyttäjät korostivat erityisesti sen suurta mittasuhteiden vakautta, jonka ansiosta jäljennöksiä voidaan säilyttää useita viikkoja ja valaa toistuvasti.

Markkinoille tulostaan kuluneiden 15 vuoden aikana Silginat® on saavuttanut mainetta alkujäljennöksissä käytettävänä tuotteena sekä vakuuttavana ja luotettavana vaihtoehtona alginaatille, ja se on monien käyttäjien ensisijainen valinta.

Silginat verkkokaupasta


Mistä löytyy maailman parhaat luupit?
Spoiler: ExamVisionilta Samsön saarelta Tanskasta