Luudutusseminaari Dr. Peter Fairbairn
2.12.2022 Helsinki Messukeskus

Auta kehoa muodostamaan aitoa isäntäluuta

Dr. Fairbairn luennoi ensimmäistä kertaa Suomessa 2.12.2022 Helsingin Messukeskuksessa EthOss-luudutusmateriaalista ja sen kehittämisfilosofiasta sekä kokemuksistaan synteettisistä materiaaleista.

Early Bird -hinta -10 % voimassa 31.8.2022 asti.
Sitovat ilmoittautumiset 31.10.2022 mennessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman sivulla


Tapahtumasivu / Ilmoittautumiset


EthOss®-biomateriaali on täysin synteettinen biomateriaali isäntäluun kasvattamiseen. EthOss® auttaa muodostamaan potilaan omaa luuta, ilman luuhun integroitavia sulamattomia vieraspartikkeleita.

https://ethoss.dental/

BIOGRAFI
Prof. Tohtori Peter JM Fairbairn

Peter JM Fairbairn on vieraileva professori Detroit Mercy - hammaslääketieteellisessä korkeakoulussa Michiganissa Yhdysvalloissa ja johtava hammaslääkärikirurgi Scarsdale Dental Implant Clinicissä Kensingtonissa Länsi-Lontoossa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan hammasimplantologiyhdistyksen (Association of Dental Implantology) entinen johtaja ja kunniajäsen sekä Lontoon hammaslääketieteellisen yhdistyksen (London Dental Fellowship) entinen puheenjohtaja.

Peter aloitti hammasimplanttien asettamisen vuonna 1991, ja vuodesta 2002 lähtien hän on käyttänyt siirtotoimenpiteissään yksinomaan synteettisiä tai alloplastisia materiaaleja. Hän on julkaissut aiheesta lukuisia artikkeleita (saatavilla PubMedissä) ja kirjoittanut lukemattomia lehtiartikkeleita sekä lukuja kahteen julkaistuun kirjaan. Hän on puhunut maailmanlaajuisesti yli 40 maassa materiaalien ja menetelmien hyödyistä.


DESS-digianalogit
Pohjaruuvilla tai ilman