OSSTEM IMPLANT - myydyin implanttimerkki maailmassa
2,86 miljoonaa myytyä hammasimplanttia vuonna 2018.

OSSTEM IMPLANT on noussut maailman johtavaksi hammasimplanttien valmistajaksi myyntimäärien osalta.

Korean johtava implanttivalmistaja Osstem Implant myi vuonna 2017 2,33 miljoonaa implanttia, joka on eniten globaalien valmistajien joukossa. Osstem Implanttia seuraavat Zimmer Biomet 1,88 miljoonalla ja Nobel Biocare 1,87 miljoonalla implantilla.

Artikkelissa on siteerattu raporttia "Dental Implant Competitor Insight 2018". Raportin on laatinut Torontolainen Millennium Research Group, joka on maailman suurin lääketieteellisten laitteiden markkinatutkimusten toimittaja.

Kyseessä on merkittävä saavutus, koska Osstem Implant on noussut maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten käyttämäksi implanttimerkiksi. Vuonna 2018 yhtiö oli myös listan ykkösenä myynnin ollessa 2,86 miljoonaa implanttia. Osstem myy tuotteita yli 70 maassa ja sillä on 25 paikallista tytäryhtiötä.

Osstem Implantin nousu maailman johtavaan asemaan heijastaa sen "intohimoa tutkimusta, tuotekehitystä ja laadukasta kliinistä koulutusta kohtaan", jota Osstem tarjoaa paikallisille ja ulkomaisille hammaslääkäreille. Jatkuva panostuksemme tutkimukseen ja tuotekehitykseen on avain implanttimyynnin kasvuun. Kehitämme edelleen menestykselliseen hammashoitoon tarvittavia taitoja ja tuotamme asiakkaan kannalta parasta laatua olevia tuotteita".

Osstem Implant on laajentanut tuotekehitystä hammasimplanttien ja hammashoitolaitteiden lisäksi myös muille aloille, jotka ovat välttämättömiä hammashoidossa.

https://www.koreatimes.co.kr/www/tech/2019/…/133_268254.html

Osstem World Meeting 2019 Tokyo

Odoo CMS - a big picture


Ethoss Academy Webinar 3. Dr Minas Leventis DDS, MSc, PhD
Bone Regeneration vs Bone Augmentation. Optimising Host Regeneration