Video Ethoss-luudutusmaterialin käytöstä
Miten valmistelet Ethoss-materiaalin
Odoo image and text block

Ethoss:in käyttö

Ethoss koostuu 65 % b-TCP:stä ja 35 % kalsiumsulfaatista.
Materiaali kovettuu itsestään, joten käsittely on hyvä hallita. 
Katso video siirremateriaalin valmistelusta.
Lataa kirjallinen ohje tästä


Et tarvitse enää kollageenikalvoja.

EthOss® -biomateriaali

 

Hammasimplantologien kehittämä EthOss® on syntynyt lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksesta ohjatusta dentoalveolaarisen alueen luumuodostuksesta. Ihmiskeholla
on hämmästyttävä kyky parantua. EthOss® on kehitetty toimimaan yhdessä kehon kanssa käyttämällä täysin bioyhteensopivia materiaaleja, jotka auttavat oman aidon luun muodostumista. EthOss® on täysin synteettinen materiaali, eikä siinä ole ihmisen tai eläimen osia. EthOss® muuttuu nopeasti luuksi. Tutkimustulokset ihmisnäytteillä osoittavat tyypillisesti n. 50 % luunmuodostuksen 12 viikossa. EthOss® absorboituu ja korvautuu uudella luulla hoidon aikana.

EthOss® on ß Tri-kalsiumfosfaatin ja kalsiumsulfaatin yhdistelmä ja luo luun uudelleenkasvulle ihanteellisen, fosfaatti- ja kalsiumioneja sisältävän ympäristön. Kalsiumsulfaatti toimii sisäänrakennettuna esteenä pehmytkudoksen sisäänpääsylle, jolloin erillistä kollageenikalvoa ei tarvitse käyttää. EthOss® on sekoitettu pastaan ja pakattu annosteluvalmiiksi ruiskuun, ja on erittäin helppo käsitellä ja annostella.

Kun EthOss® se on asetettu kirurgiselle alueelle, muuttuu aine nopeasti kiinteäksi ja muodostaa puolijäykän siirteen, joka tuottaa erittäin vakaan tukirakenteen johtaen erinomaisiin kliinisiin tuloksiin.

EthOss® toimitetaan steriilipakattuna. Kaksi ruiskukokoa (0,5cc ja 1cc). Voidaan käyttää mm. GBR-luunmuodostuksessa, parodontiittitapauksissa, bukkaalisissa puutoksissa, sinus-siirteissä ja poistokuopan täytössä.


Osstem Implant - kattava implanttivalikoima
Löydä tarvitsemasi implantit samalta valmistajalta